Bij onderzoek naar leuke recepten maar wil je ook rekening houden met gezonde voeding? Dan ben je bij mij als voedingsadviseur op het gebied van gezonde voeding en afvallen aan het juiste adres. Ik kan je advies geven uit persoonlijke ervaring omdat ik weet dat het niet eenvoudig is om gewicht te verliezen op een gezonde manier. Er zijn veel diëten en adviezen op het internet te vinden maar welke zijn naar de juiste? Ook met deze vragen kan ik je verder op weg helpen om een gezond recept of dieetschema op te stellen. Als je problemen hebt met het eten van bepaald voedsel of eten op bepaalde tijdstippen dan kan ik je ook helpen om deze eetproblemen onder controle te krijgen.

Advies uit persoonlijke ervaring

Zoals je misschien al kon ontdekken heb ik zelf veel ervaring met het voeding het afvallen. Dit komt omdat ik uit persoonlijke ervaring weet hoe moeilijk dit dat zij het je valt steeds weer terug in het oude wat rode, hebt geen tijd om even te sporten en je wilt af en toe ook nog eens wat lekkers eten natuurlijk. Toch kan ik je vertellen dat dit bij de meeste mensen prima mogelijk is, al zal je er soms wel wat voor moeten opofferen en discipline moeten kunnen hebben om een dieet en een trainingsschema vol te houden.

De kern van het eetprobleem aanpakken

Als adviseur op het gebied van sport en voeding heb ik al de nodige problemen voorbij zien komen en daarom heb ik geleerd om niet alleen te kijken naar de standaard oorzaken van overgewicht en eetproblemen. Ik kijk echt naar de reden waarom je bepaalde voeding eet en waarom je bepaalde voedingsgewoontes aanhoudt. Op deze manier kunnen we de kern van het probleem aanpakken en bij de staart grijpen.

Ook advies op het gebied van eetbuien en emotioneel eten

Hier houdt het voor mij nog niet op, ook bij andere problemen op het gebied van voeding, zoals eetbuien of emotioneel eten kan ik je helpen. Soms is telefonische coaching voldoende, met een aantal handige tips en tricks word je op weg geholpen om een gezond dieet op maat te ontwerpen.

Add to Favourites